3316 | Egget Lenestol | Christianshavn 1132
Fritz Hansen

73 144,00 kr

Egget av Arne Jacobsen er et evigvarende dansk mesterverk

Som en skulptør, forsøkte Jacobsen å oppnå eggets perfekte form gjennom eksperimentering med metalltråd og gips i hans garasje. Resultatet ble det som i dag er kjent over hele verden som et av hans største triumfer gjennom hele hans karriere, samt en enorm oppnåelse i skandinavisk design. Den ikoniske stolen kan tilpasses gjennom en rekke farger, både i skinn og tekstil, og har også en tilhørende fotskammel som kan kjøpes separat.

Denne varianten av Egget er fremstilt i tekstilen Christianshavn. Christianshavn består av 85% ull, og 15% nylon. Med Christianshavn er både styrke og tetthet beskrivende nøkkelord. Blandingsforholdet av ull og nylon gir møbelet et mykt preg, fremfor den tradisjonelle ruheten som kjennetegner slitesterk ull. Tekstilen fås i 26 vakre farger – alt fra nøytrale og behagelige toner, til lekne og livlige farger.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FH0117 Kategorier: , Stikkord: