3316 | Egget Lenestol
Fritz Hansen

Capture | Pink

72 981,00 kr

Egget av Arne Jacobsen er et evigvarende dansk mesterverk

Som en skulptør, forsøkte Jacobsen å oppnå eggets perfekte form gjennom eksperimentering med metalltråd og gips i hans garasje. Resultatet ble det som i dag er kjent over hele verden som et av hans største triumfer gjennom hele hans karriere, samt en enorm oppnåelse i skandinavisk design. Den ikoniske stolen kan tilpasses gjennom en rekke farger, både i skinn og tekstil. Den har også en tilhørende fotskammel som kan kjøpes separat.

Denne utgaven av Egget er fremstilt i tekstilen Capture. Capture er et lett tovet og flerfarget ullstoff med en elegant, tweedaktig overflate. Ved å blande gammelt og nytt kombinerer Capture-stoffet tradisjonell, stilig tweed og moderne farger. Stoffet består av 85% ull og 15% polyamid, og kommer i en rekke lekre farger.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FH0139 Kategorier: , Stikkord: