3316 | Egget Lenestol | Divina Melange
Fritz Hansen

52 995,00 kr

Et evigvarende dansk mesterverk

Som en skulptør, forsøkte Jacobsen å oppnå eggets perfekte form gjennom eksperimentering med metalltråd og gips i hans garasje. Resultatet ble det som i dag er kjent over hele verden som et av hans største triumfer gjennom hele hans karriere, samt en enorm oppnåelse i skandinavisk design. Den ikoniske stolen kan tilpasses gjennom en rekke farger, både i skinn og tekstil. Den har også en tilhørende fotskammel som kan kjøpes separat.

KAMPANJE:
Egget Lenestol og Egget Fotskammel i tekstilen Divina Melange er på kampanje med henholdsvis 31% og 34% ut 31 mai 2022.
Kampanjen gjelder stolen og fotskammelen i alle farger og alle farger på understell (se siste bilder).
For bestilling av andre farger og understell på nett, legg inn ordre på en av variantene og legg ved merknad i checkout om hvilke farger du ønsker. Vi bekrefter riktig farge overfor deg.

DIVINA MELANGE:
Dette tekstilet er et levende stykkefarget ulltekstil som minner litt om filt. Det er konstruert ved å veve garnet i en enkel binding hvorpå det blir utsatt for trykk og høye temperaturer. Denne freseprosessen, som ofte er fonbundet med fin skreddersøm, forvandler materialet fra grov til en myk, jevn og filtlignende overflate. Divina Melange kommer i en frisk og allsidig fargepalett.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FH0187 Kategorier: , Stikkord: