3445 | Post Spisestol m/armlene
Fredericia

Lakkert eik

7 957,00 kr

Minimalistisk stol med et rent og skarpt uttrykk

Med sin oppreiste holdning og ramme i solid treverk, innlemmer Post Chair prinsippene rundt enkelhet som driver designeren Cecilie Manz. Poststolen er smart konstruert med en minimalistisk utforming av armlenene, og et komfortabelt og bredt sete. Resultatet er en stol med et rent og skarpt uttrykk som er et godt tilskudd til enhver restaurant, hotell, privathjem eller kontor. Stolen har et sete og rygg i kryssfiner og er tilgjengelig i en setepolstret variant i skinn eller tekstil.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FR0059 Kategorier: , Stikkord: