6121 | Taro Spisebord | Ø120
Fredericia

Oljet røkt eik

34 268,00 kr

Vakker bordserie i solide materialer

Taro er en serie med spisebord og sofabord i solid eik, designet av Jasper Morrison i 2016 og 2020. Både sofa- og spisebordvariantene har tre forskjellige størrelser, slik at bordene kan brukes uansett kundens behov. De er laget av det fineste utvalg av solid eik som oppnår en vakker patina gjennom årene, og skaper et uttrykk som er både rustikt og raffinert.
Med Taro gir Morrison sin hyllest til Børge Mogensens ikoniske designstil ved å fokusere på funksjonalitet og utseende. Resultatet er et vakkert bord i solide materialer som passer til et hvert rom, om det er på kjøkkenet, i spisestuen eller på møterommet.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FR0046 Kategorier: , Stikkord: