Montana | 6161T | Panton Wire | Quickship
Montana

1 668,00 kr

Rått og industrielt materialet med et enkelt og elegant design

Med sin enkle form og skarpe konstruksjon er Panton Wire et typisk eksempel på Verner Pantons arbeidsmetode, der design og logikk går hånd i hånd. Panton Wires industrielle uttrykk og fleksible konstruksjon gjør at den kan brukes hvor som helst – som nattbord, salongbord, bokhylle eller vegghylle. Panton Wire er tilgjengelig i to dybder og to lengder i krom, og lakkert i fargene Black, Snow og Monarch. Gjennom årene har det blitt tilføyd diverse tilbehør som innleggshyller og topper i både MDF, røkt glass og marmor.

Dimensjoner (L x B x H): 34.8 × 34.8 × 34.8 cm
Klips, oppheng og føtter er inkludert.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0022 Kategorier: , , Stikkord: