AAC 123 | About A Chair
Hay

Bolgheri LGG60 | Lakkert eik

7 349,00 kr

Myk kontorstol med behagelig silhuett

About A Chair 123 er designet av Hee Welling & Hay, og har en treramme med elegante, ikoniske ben og en tidløs, organisk estetikk. Stolen utstråler en funksjonell simpelhet som er kjennetegnet til hele Hay-serien. Stolen er i samme serie som den elegante barstolen fra Hay, About A Stool.

Denne modellen har den velkjente, høye, ryggstøtten med et sjenerøst sete som kjennetegner «About A»-serien. Stolen har en solid base, der bena er vinklede og skråner litt utover for å oppnå optimal stabilitet.
Kombinasjonen mellom tekstil og trebase, skaper et koselig og organisk uttrykk så vel som en komfortabel sitteplass for hjemmekontoret.

Tekstilet stolen er polstret i heter Bolgheri LGG60, og har en naturlig, organisk farge som passer ethvert interiør. Eikebunnen er tilgjengelig i forskjellige utførelser, og skallet kommer i en rekke polstringsmuligheter, og gir et mangfold av designkombinasjoner som gir denne serien allsidighet i et bredt spekter av bedrifts-, offentlige og private sammenhenger.

| Bestillingsvare |

Varenummer: HAY0039 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.