AAC 127 | About A Chair
Hay

Dark Green | Lola 127 | Sortlakkert stål

6 099,00 kr

Myk kontorstol med behagelig silhuett

About A Chair 127 er designet av Hee Welling & Hay, og har en stålramme med elegante, ikoniske ben og en tidløs estetikk. Stolen utstråler en funksjonell simpelhet som er kjennetegnet til hele Hay-serien. Stolen er i samme serie som den elegante barstolen fra Hay, About A Stool.

Denne modellen har den velkjente, høye, ryggstøtten med et sjenerøst sete som kjennetegner «About A»-serien. Stolen har en solid base, der bena er vinklede og skråner litt utover for å oppnå optimal stabilitet.

Kombinasjonen mellom velour og stål, skaper et luksuriøst, komfortabelt og eksklusivt uttrykk – perfekt til hjemmekontoret. Stolen er polstret i et tekstil med en nydelig grønnnyanse som heter Lola 127, som har en naturlig, organisk farge som passer ethvert interiør.

Basen er tilgjengelig i krom- og lakkert utførelse, og skallet kommer i en rekke polstringsmuligheter.

| Bestillingsvare |

Varenummer: HAY0040 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.