AAC 22 | About A Chair | Spisestol
Hay

2 799,00 kr

Stilren spisestol med behagelig silhuett

About A Chair 22 er designet av Hee Welling & Hay, og er både elegant og stilfull. Stolen utstråler en funksjonell simpelhet som er kjennetegnet til hele Hay-serien. Stolen er i samme serie som den elegante barstolen fra Hay, About A Stool.

Skallet er solid og er laget av polypropylen, som gir svært god komfort, er tilpasningsdyktig og gir en myk og behagelig silhuett. Stolens understell er laget av heltre lakkert eik, og gir et tidløst, klassisk uttrykk som sikrer større stabilitet og lengre levetid.
Stolen finnes i mange farger, polstringsmuligheter og trevalg – som gir muligheten til uendelige kombinasjoner. Å mikse stoler i ulike farger rundt kjøkkenbordet kan gi en artig vri på spisestuen din. About A Chair kan brukes både til spisestuen, som kjøkkenstol eller på kontor, møterom, venterom eller kafeer og restauranter.

AAC 22 er dessuten tilgjengelig med full polstring på hele skallet, polstring på fronten eller en løs sittepute.

Nullstill
Varenummer: HAY0021 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.