AK2730 | Skjenk
Naver Collection

Valnøtt | Corian

40 275,00 kr

Elegant skjenk som passer de fleste steder

Sjenken AK2730 er designet av Søren Nissen og Ebbe Gehl fra Naver. Dette er en klassisk skjenk, som har fått en moderne tvist med coriantopp, og håndtak og ben i børstet stål. Kombinasjonen av skyvedørene, det lette understellet samt møbelets myke form, resulterer i en elegant skjent som kan brukes de fleste steder – både i private hjem eller i et konferanserom på arbeidsplassen.

Bak dørene er skjenken inndelt i tre rom; det midterste rommet har to skuffer, og i de to ytterste rommene er det totalt tre flyttbare hyller. Finnes i valnøtt og hvitoljet eik.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: NV0002 Kategorier: , , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.