AK2730 | Skjenk | Valnøtt | Corian
Naver Collection

45 856,00 kr

Elegant skjenk som passer de fleste steder

Sjenken AK2730 er designet av Søren Nissen og Ebbe Gehl fra Naver. Dette er en klassisk skjenk, som har fått en moderne tvist med coriantopp, og håndtak og ben i børstet stål. Kombinasjonen av skyvedørene, det lette understellet samt møbelets myke form, resulterer i en elegant skjent som kan brukes de fleste steder – både i private hjem eller i et konferanserom på arbeidsplassen.

Bak dørene er skjenken inndelt i tre rom; det midterste rommet har to skuffer, og i de to ytterste rommene er det totalt tre flyttbare hyller. Finnes i valnøtt og hvitoljet eik.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: NV0002 Kategorier: , Stikkord: