AK2780 | Vitrineskap
Naver Collection

Valnøtt | Understell stål

45 302,40 kr

Lekkert vitrineskap i valnøtt

AK2780 er Naver Collections nye tolkning av de klassiske vitrineskapene og er designet av Søren Nissen og Ebbe Gehl. Vitrineskapet har et svevende og elegant uttrykk takket være det klase glasset, den minimalistiske trerammen, og stålunderstellet. Vitrineskapet har fem flyttbare glasshyller samt tre innbygde LED-spotter som gir et flott, mykt lys. Skapet fra Naver har mange bruksområder, og kan brukes til å oppbevare samt vise frem det du liker; alt fra glass, servise til bøker og skulpturer.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: NV0005 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.