Arena 7 | 2-Seter Sofa
LK Hjelle

Remix 143 | Vinkelben blank stål

44 987,00 kr

Kvalitetssofa med unik sittekomfort

Arena er den perfekte hverdagssofaen og er designet av Dag Hjelle. Med sitt klassiske utseende og mange valgmuligheter kan Arena passe inn i alle hjem. Ergonomiske puter gir sofaen en unik sittekomfort. Sofaen kommer med ulike armbredder, ulike ben, og i en rekke tekstiler og huder. I tillegg kan sofaen skreddersys til ethvert hjem; lengde, stol, og pall, samt mulighet for hjørneløsning og chaiselounge er alt noe en selv kan bestemme. Sofaene fra LK Hjelle er robuste og av god kvalitet som varer mange år.

Arena 7 sofa kan du få i en rekke flotte farger og stoffer, ta kontakt med vår butikk så hjelper vi deg å velge den perfekte varianten for deg og ditt behov.

Akkurat denne modellen er laget i stoffet Remix 3 fra Kvadrat i en nydelig gråfarge med nummer 143. Remix 3 er et elegant møbeltrekk tekstil preget av eksepsjonell dybde av farge, designet av Giulio Ridolfo. Den kommer i 23 nye fargetoner, og legger til en allerede ekspansiv palett som nå tilbyr totalt 72 sofistikerte fargekombinasjoner. Remix 3 ser flerfarget ut på avstand, men avslører subtile detaljer og fargekontraster når du ser det på nært hold. Tekstilet har en stram, minimalistisk veve, og får sitt livlige fargespill fra en kombinasjon av to forskjellige mélangegarn, som hver kombinerer opptil tre fargetoner.

Fargen er tro mot de første produktbildene her, men husk at bilder alltid vil kunne avvike noe fra endelig resultat. Se fargeprøve fra Kvadrat i siste bilde.

MÅL:
Bredde Armlen: 7 cm
Lengde: 209 cm
Bredde: 85 cm
Høyde: 79 cm
Sittehøyde: 43 cm
Sittedybde: 53 cm

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HJ0003 Kategorier: , , Stikkord: