Aura Table Mirror | Speildekor
New Works

699,00 kr

Aura bordspeil fra New Works er et vakkert og rundt lite speil av blankpolert rustfritt stål, formet som en halvkule som lener seg effektfullt mot bordet. Her har den norske designeren Bjørn Van Den Berg designet et speil som takket være materialvalget tar opp lyset i rommet og skaper refleksjoner både i de myke formene og i det slette speilglasset. Aura er med andre ord ikke bare et speil, men blir også en spennende interiørdetalj for eksempel på kommoden på baderommet, på sofabordet eller som et stilleben på sidebordet. Du kan dessuten enkelt ta med deg speilet fra et rom til et annet når det er behov for det.
Velg mellom 3 forskjellige varianter.

Mål: H 90 x Ø 127 mm

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: NW0034 Kategorier: , , Stikkord: