Bau Potte | Stål | Liten Ø18
Ferm Living

525,00 kr

Innbydende miljøer med nydelig design

Lag engasjerende nivåer og dimensjoner på balkongen eller verandaen din ved å bruke forhøyede potter og stativer fra BAU-serien. Pottene låner sitt uttrykk fra de ryddige linjene og industrielle overflatene i Bauhaus-arkitekturen, noe som gir hjemmet eller hagen et levende og klassisk utseende.

Bau serien er laget i pulverlakkert galvanisert stål og tåler å stå ute. Det er dreneringshull i bunnen av alle pottene. Vedlikehold pottene ved å skylle/vaske de i lunkent vann.

Dette er størrelse Liten med målene: Ø 18 x H 24 cm
Pottene finnes også i Stor med målene: Ø 28 x H 38 cm

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FL0012 Kategorier: , , Stikkord: