Bestlite BL2 Bordlampe | Ø16
Gubi

Classic White Semi Matt | Black Brass Base

6 999,00 kr

Et moderne designikon

Bordlampen Bestlite er et moderne designikon som så dagens lys i Birmingham i 1930. I dag betraktes lampen som en juvel i den engelske designtradisjonen. Winston Churchill er blant de mange kjente brukerne av lampen. Bestlite ble designet av Robert Dudley Best i 1930, som var sterkt påvirket av Bauhausskolen i Tyskland. Siden 2004 produseres Bestlite av det danske foretaket Gubi. Lampen kommer i en rekke forskjellige kombinasjoner av base og skjerm, og har en trykkbryter på ledning.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0107 Kategorier: , Stikkord: