Big Sur Sofabord
Fogia

Blå topplate | Brun hylle | Sortbeiset eik

17 310,00 kr

Dramatisk bord som skaper dagdrømmer

Big Sur er et elegant og innovativt salongbord som består av glassplater tilgjengelig i fire forskjellige farger. Navnet er inspirert av California-drømmer. Big Sur er et område i California med dramatisk utsikt, som illustrerer drømmen om et gratis og fantastisk liv (og grunnen til at så mange velger å kjøre den populære Highway 1). Dersom du velger å blande og matche farge på topp- og bunnlaget kaster bordets skygge ulike nyanser, og skaper dramatiske kontraster. De mange mulige kombinasjonene gjør det enkelt å lage interessante variasjoner og «landskap». Bordet er designet av Simon Klenell og Kristoffer Sundin.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FG0032 Kategorier: , Stikkord: