BK10 | Spisestol
Carl Hansen & Søn

8 325,00 kr

Særegen spisestol i teak

Ren, presis og behagelig grafisk; Bodil Kjærs spisestol BK10 ser like bra ut innendørs som utendørs – noe som var den danske arkitekten sin hensikt. BK10 er laget av solid teak, og er designet for å patinere vakkert over tid, samtidig som den har et vakkert, lineært utseende til tross for sin solide ramme.

Mesterverket ble skapt i 1959 som en del av en serie arkitektonisk inspirerte innendørs- og utendørs møbler, hvis proposisjoner ble designet for å smelte i ett med omgivelsenes sine.

Stolen har et komfortabelt, skrått sete og rygg, med armlener, ben og løpere som er slått sammen for å danne to firkanter – en detalj som blir realisert gjennom dyktig håndverk. I tillegg til spisestolen, består Kjærs’ Indoor-Outdoor-serie av en lenestol, et sidebord, et spisebord, en to-seters lounge sofa, en gyngesofa samt en solseng. Alle seter og stoler kan leveres med slanke, støttende puter laget av værbestandig Sunbrella-stoff som kjøpes i tillegg.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0062 Kategorier: , , Stikkord: