BK12 | Sofa
Carl Hansen & Søn

9 671,00 kr

Særegen sofa i teak

I 1959 lnserte den danske arkitekten Bodil Kjær sin Indoor-Outdoor serie, som inkluderer svært elegante og komfortable møbler. BK12 sofa er en av dem. Sofaen er laget av massiv teak – enten oljet teak eller ubehandlet – og gir den samme geometriske følelsen som ligger til grunn for resten av serien designet av Bodil Kjær. Denne kvaliteten forbedres ytterligere av armlener og ben.

BK12 salongsofa er utformet som et arkitektonisk element, med proporsjoner designet deretter, og er egnet for innendørs og utendørs bruk.

I tillegg finnes også pute til sofaen, som også kan brukes til hommocken i samme serie, laget av Sunbrella-tekstil.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0067 Kategorier: , , Stikkord: