Bloom Icon Gulvteppe | 70 x 140
Kasthall

5 809,07 kr

Tradisjonell og moderne på samme tid

Bloom-mønsteret i ullgarn er et romantisk, stilig og tidløst medlem av Kasthalls Häggå-familie. For å skape Bloom fikk The Kasthall Design Studio inspirasjon fra planter og ulike oljemalerier, der ufruktbar natur møter tåkete by. Selv landskapet rundt fabrikken til Kasthall, med vakker naturlig grovhet og tåke-innhyllede innsjøer, og enger har påvirket uttrykket og de forskjellige fargetonene; Lily, Dew, Reed, Thistle og Artichoke.
Du finner teppet i dimensjonene: 70 x 140, 135 x 200, 160 x 240, 195 x 300, 240 x 240

Siden 1889 har Kasthall Design Studio i Kinna, Vest-Sverige, laget tepper for alle slags kunder og rom; fra vakre boliger, luksusyachter og eksotiske gjemmesteder til kule kontorer, boutiquehoteller og det svenske slottet. Kasthall handler om å forvandle en visjon til en realistisk designløsning for gulvet. For å lage et Kasthall-teppe er det flere ingredienser; høy kompetanse og håndverk, de fineste naturlige materialene i verden og utmerket designforståelse. Hvert trinn og hvert teppe styres av to motivasjoner: perfeksjon og lidenskap.

Varpmateriale: 100% Lin
Vaftmateriale: 100% ull
Tykkelse: Ca 5 mm
Totalvekt: Ca 2200g/m2

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: KA0019 Kategorier: , Stikkord: