BM0253-3 | Hyllesystem
Carl Hansen & Søn

18 562,00 kr

Tidløst, minimalistisk hyllesystem med stålrør

Hyllesystemet BM0253-3 ble opprinnelig designet i 1953 av Børge Mogensen, og utgjør en minimalistisk og modulær hylle laget av FSC-sertifisert tredesign med stålrør. BM0253-serien er tidløs, minimalistisk, og en vakker tilføyelse til ethvert rom; med en blanding av estetikk, funksjon og håndverk, profilerer den alle kjennetegnene til et flott, varig design.

Dette er en mer enkel versjon enn noen av de andre hyllene i serien, og er perfekt å bruke til både bøker og estetisk vakre ting en ønsker å vise frem.

Hyllen finnes i oljet eik og hvitoljet eik, med understell laget av sort, pulverlakkert stål eller grått, pulverlakkert stål.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0096 Kategorier: , Stikkord: