BM0253-4 | Hyllesystem
Carl Hansen & Søn

13 611,00 kr

Tidløst, minimalistisk hyllesystem med stålrør

Hyllesystemet BM0253-4 ble opprinnelig designet i 1953 av Børge Mogensen, og utgjør en minimalistisk og modulær hylle laget av FSC-sertifisert tredesign med stålrør. BM0253-serien er tidløs, minimalistisk, og en vakker tilføyelse til ethvert rom; med en blanding av estetikk, funksjon og håndverk, profilerer den alle kjennetegnene til et flott, varig design.

Dette er en enklere og lavere versjon enn enkelte andre hyller i serien, og kan brukes som oppbevaring og utstilling for bøker og utvalgte gjenstander, i tillegg til at den kan brukes som TV-benk dersom det er ønskelig.

Hyllen finnes i oljet eik, hvitoljet eik og oljet valnøtt, med understell laget av sort, pulverlakkert stål.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0098 Kategorier: , Stikkord: