BM1771 | Bord | Teak
Carl Hansen & Søn

Ubehandlet teak

13 644,00 kr

Solid bord laget av ubehandlet teak

Ved BM1771 blir Børge Mogensens funksjonalistiske tilnærming tydelig, i det sammenleggbare settet med bord og benker designet av møbeldesigneren i 1971. Dette bordet er elegant og robust, laget av ubehandlet teak, og passer ypperlig ute i hagen.

Møblene i serien er minimalistiske, med rene linjer og funksjonelle detaljer. En solid, men elegant treramme, skaper grafiske lameller, og en slitesterk og dekorativ bordplate perfekt for spontane utendørssamlinger. Bordet er laget av ubehandlet FSC-sertifisert teak, og den slitesterke designen tåler slitasje og værforhold for å eldes grasiøst over tid, og materialet får en elegant sølvgrå fargetone.

Kombiner BM1771 bordet med den tilhørende BM1871 benken for å skape et sett som pent lagres når det ikke er i bruk.

4 på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0074 Kategorier: , , Stikkord: