BM5565 | Dekkstol inkl. Pute | Teak
Carl Hansen & Søn

Ubehandlet teak

9 840,00 kr

Optimal komfort i et lett og elegant uttrykk med BM5565

Børge Mogensens Outdoor-serie, deriblant BM5565 Dekkstol som ble designet i 1968/1970, ble skapt på grunnlag av at Mogensen mente det var mangel på utemøbler som var komfortable, funksjonelle og plassbesparende. Den danske designeren valgte dermed å skape sin egen sammenleggbare design-serie som kunne henge på en vegg når de ikke var i bruk. Hele møbelserien er komfortabel, sammenleggbar, funksjonell og plassbesparende, og gir optimal komfort kombinert med et lett og elegant uttrykk.

Den tilbakelente trerammen til BM5565 Dekkstol er laget for maksimal holdbarhet fra hard og sterk teak, som ikke blir behandlet for å patinere over tid, som gir stolen et innbydende og ærlig utseende med alderen. Treplatene passer perfekt til et avslappende utemiljø, og følger kroppens naturlige krumning for å gi optimal komfort samt et lett og elegant uttrykk. Den tilsvarende løse puten er laget av værbestandig Sunbrella-stoff, som ikke bare har et naturlig utseende, men også er lett å rengjøre. Fargen på puten er Heritage Papyrus 18006 og kan ikke bestilles i andre farger.

12 på lager


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0079 Kategorier: , , Stikkord: