BM5568 | Dekkstol inkl. Pute | Teak
Carl Hansen & Søn

Ubehandlet teak

8 325,00 kr

Dekkstol med ultimat komfort

Børge Mohensens BM5568 er preget av klarhet og eleganse i både design og funksjon. Dette FSC-sertifisert teakdesignet inviterer til å sette seg ned og slappe av ute i det fri, takket være trelameller som følger kroppens naturlige kurver.

Solstolen er laget med et sjenerøst, tilbakelent sete, og en ramme som er vinklet for komfort – samt muligheten til å legge til en polstret stoffpute for ekstra større. Den funksjonelle og fleksible stolen kan enkelt flyttes for å fange de beste solstrålene.
Når stolen ikke er i bruk kan den brettes flatt, og oppbevares eller henges på en vegg som en dekorativ funksjon.

Som alle Børge Mogensens møbeldesign kombinerer BM5568 Dekkstol funksjonell styrke med naturlige materialer og en tidløs estetikk. Omhyggelig utformede detaljer nikker til designerens bakgrunn som møbelsnekker og trekker klare stilistiske referanser til American Shakers og 1800-tallet engelsk møbeldesign. Stolen er laget av ubehandlet teak.

Dette produktet inkluderer pute i fargen Heritage Papyrus 18006 og det vil ikke være mulig å bestille puten i andre farger da dette ikke eksisterer.

6 på lager


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0077 Kategorier: , , Stikkord: