BM5868 | Sidebord
Carl Hansen & Søn

Ubehandlet teak

2 552,00 kr

Praktisk og fleksibelt sidebord i teak

Den danske møbeldesigneren Børge Mogensen designet hagemøbelserien Deck Chair-serien på slutten av 1960-tallet, som et svar på hans personlige behov for funksjonelle og komfortable utemøbler som okkuperte minimalt med plass.

Alle hagemøblene i serien er praktiske og fleksible, med nøye utformede detaljer. Sidebordet BM5868 er intet unntak, og bordet er laget av ubehandlet, FSC-sertifisert teak, og har en minimalistisk design basert på trelister. Den robuste, men likevel lette rammen gjør det enkelt å bevege seg rundt, og den sammenleggbare designen krever minimalt med lagringsplass – noe som gjør den ideell for spontane samlinger når solen kommer ut.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: CH0078 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.