Bryggeri Trefotsbord | Ø60
Grythyttan

Ubehandlet teak | Galvanisert understell

4 920,00 kr

Romantisk, rundt café- bord i ubehandlet teak

Bryggeri Trefotsbord fra Grythyttan har et simpelt, men romantisk preg. I likhet med stolen, hagebenken og det rektangulære bordet i samme serie, har Trefotsbordet en klassisk stil fra århundreskiftet der kraftige tredetaljer og galvanisert ramme gjør bordet til et solid møbel. Bordet passer like godt i hagen som på balkongen.

Bryggeriserien fra Grythyttan har en klassisk café-design og er ideell for enhver sammenkomst, liten eller stor. Trefotsbordet tar seg utmerket ut i kombinasjon med benken og stolene fra resten av Bryggeriserien.

Trefotsbordet finnes i tre forskjellige modeller; oljet eik, hvitoljet eik og ubehandlet teak. Denne bordmodellen er laget av ubehandlet teak, med galvanisert understell. Bordet er lett å oppbevare da det kan legges sammen.

Bredde: 60 cm

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: GH0019 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.