Butterfly | Sofa
Eilersen

Gravel 20 | Ben i rustfritt stål

55 342,00 kr

Særegen balanse mellom formelt og uformelt

Butterfly-sofaen ble tenkt og skissert av designeren Yuzuru Nishiyama, i samarbeid med Jens Juul Eilersen. Ideen bak Butterfly var å lage en sofa som kunne balansere det formelle og uformelle.

Putene setter tonen for Butterfly-sofaen; de er store og komfortable, og omfavner rammen når armlenestøttene vippes over siden. Sømmen er en vakker detalj som gjør sofaen enda mer spesiell; det er et ekte design-produkt.

Med sin slanke kropp og ben i rustfritt stål, er Butterfly en lett sofa som er perfekt egnet for mindre stuer, eller som et mykt preg i en spisestue eller et stort kjøkken.

Lengde: 240 cm
Bredde: 90 cm
Sittehøyde: 40 cm

Sofaputene er inkludert i prisen.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EI0051 Kategorier: , Stikkord: