CH20 | Elbow chair | Spisestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | Clara 144 tekstil

8 447,00 kr

Essensen av klassisk design

Da Carl Hansen & Søn satte CH20 Elbow Chair av Hans J. Wegner i produksjon for første gang i 2005, etablerte den raskt en posisjon som en moderne klassiker, og vant ICFF Editors’ Award i New York samme år. Stolens karakteristiske dampbøyde ryggstøtte, laget av ett enkelt stykke treverk, gir albue- og korsryggstøtte, og optimaliserer stolens komfort og bruk. Stolens unike oppbygning i formpresset finér gir optimal stabilitet i kombinasjon med et lett og flytende uttrykk.

Denne modellen kommer i såpebehandlet eik og Clara 144 tekstil.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0115 Kategorier: , Stikkord: