CH23 | Spisestol | Hvitoljet Eik | Naturflett
Carl Hansen

9 681,00 kr

Vakre, naturlige materialer og velutformede detaljer

CH23-spisestolen var en av de første stolene Hans J. Wegner designet eksklusivt for Carl Hansen & Søn i 1950. Møblene han skapte på denne tiden var ikke bare unike, men satte også nye standarder for moderne møbeldesign med sitt kunstneriske uttrykk og ergonomiske former. Selv om CH23-stolen kan virke ukomplisert ved første øyekast, inneholder den mange fine, sofistikerte detaljer, deriblant de elegante korsformede dekselhettene i ryggstøtten, et dobbeltvevet sete og et buet bakben som sørger for optimal stabilitet. Carl Hansen & Søn introduserte CH23 på nytt, og gjorde igjen et av hans første mesterverk en del av deres nye kolleksjon. Som alltid forblir designet tro mot Wegners originale, håndtegnede skisser, med alle hans originale estetiske og strukturelle komponenter.

Setehøyde: 44,5 cm

Her kan du kjøpe setepute til stolen.

16 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0121 Kategori: Stikkord: