CH23 | Spisestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | Naturflett

7 986,00 kr

Vakre, naturlige materialer og velutformede detaljer

CH23-spisestolen var en av de første stolene Hans J. Wegner designet eksklusivt for Carl Hansen & Søn i 1950. Møblene han skapte på denne tiden var ikke bare unike, men satte også nye standarder for moderne møbeldesign med sitt kunstneriske uttrykk og ergonomiske former. Selv om CH23-stolen kan virke ukomplisert ved første øyekast, inneholder den mange fine, sofistikerte detaljer, deriblant de elegante korsformede dekselhettene i ryggstøtten, et dobbeltvevet sete og et buet bakben som sørger for optimal stabilitet. Carl Hansen & Søn introduserte CH23 på nytt, og gjorde igjen et av hans første mesterverk en del av deres nye kolleksjon. Som alltid forblir designet tro mot Wegners originale, håndtegnede skisser, med alle hans originale estetiske og strukturelle komponenter.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: CH0005 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.