CH24 | Y-stolen | Spisestol
Carl Hansen & Søn

8 015,00 kr

Det tidløse ikonet av moderne dansk møbeldesign

Med sin unike form har den ikoniske CH24, kjent som Y-stolen, av Hans J. Wegner en spesiell plass i verden av moderne design. Ved utformingen av CH24 valgte Wegner å kombinere rygg- og armlenet i ett stykke. For å gi stabilitet til det dampbøyde ryggstykket, samt sikre god komfort, utviklet Wegner den karakteristiske Y-formede ryggen som Y-stolen er oppkalt etter.

Mer enn 100 trinn kreves for å produsere hver enkelt stol, hvorav de fleste utføres for hånd. Bare det håndvevde setet tar en dyktig håndverker omtrent en time å lage, ved hjelp av cirka 120 meter slitesterk papirtråd. Y-stolen tilbyr komfort og stabilitet, så vel som tilfredsstillende og særegne former. Over tid har Y-stolen fått anerkjennelse som den ideelle stolen, og sies å fange essensen av moderne dansk design.

Nullstill
Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: CH0009 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.