CH24 | Y-stolen | Spisestol
Carl Hansen & Søn

8 015,00 kr

Det tidløse ikonet av moderne dansk møbeldesign

Med sin unike form har den ikoniske CH24, kjent som Y-stolen, av Hans J. Wegner en spesiell plass i verden av moderne design. Ved utformingen av CH24 valgte Wegner å kombinere rygg- og armlenet i ett stykke. For å gi stabilitet til det dampbøyde ryggstykket, samt sikre god komfort, utviklet Wegner den karakteristiske Y-formede ryggen som Y-stolen er oppkalt etter.

Mer enn 100 trinn kreves for å produsere hver enkelt stol, hvorav de fleste utføres for hånd. Bare det håndvevde setet tar en dyktig håndverker omtrent en time å lage, ved hjelp av cirka 120 meter slitesterk papirtråd. Y-stolen tilbyr komfort og stabilitet, så vel som tilfredsstillende og særegne former. Over tid har Y-stolen fått anerkjennelse som den ideelle stolen, og sies å fange essensen av moderne dansk design.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0009 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.