CH24 | Y-stolen | Spisestol
Carl Hansen & Søn

8 935,20 kr

CH24 er en ikonisk stol med et distinkt utseende

CH24 var en av de aller første modellene Hans J. Wegner designet spesielt for Carl Hansen & Søn, og har vært i kontinuerlig produksjon siden 1950. Med sin helt unike form, har stolen fått helt spesiell plass i den moderne designverdenen. Ryggen og armene på CH24 er kombinert i én enkelt del. For å gi stabilitet til den dampbøyde toppen og sikre komfortabel støtte, utviklet Wegner den karakteristiske Y-formede ryggen som har gitt CH24 sitt kallenavn: Y-stolen eller Wishbone chair.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0010 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.