CH24 | Y-stolen | Spisestol | Oljet Bøk | Naturflett
Carl Hansen & Søn

5 018,00 kr

Det tidløse ikonet av moderne dansk møbeldesign

Med sin unike form har den ikoniske CH24, kjent som Y-stolen, av Hans J. Wegner en spesiell plass i verden av moderne design. Ved utformingen av CH24 valgte Wegner å kombinere rygg- og armlenet i ett stykke. For å gi stabilitet til det dampbøyde ryggstykket, samt sikre god komfort, utviklet Wegner den karakteristiske Y-formede ryggen som Y-stolen er oppkalt etter.

Mer enn 100 trinn kreves for å produsere hver enkelt stol, hvorav de fleste utføres for hånd. Bare det håndvevde setet tar en dyktig håndverker omtrent en time å lage, ved hjelp av cirka 120 meter slitesterk papirtråd. Y-stolen tilbyr komfort og stabilitet, så vel som tilfredsstillende og særegne former. Over tid har Y-stolen fått anerkjennelse som den ideelle stolen, og sies å fange essensen av moderne dansk design.

Her kan du kjøpe setepute til stolen.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0119 Kategorier: , , Stikkord: