CH24 | Y-stolen | Spisestol | Såpet Eik | Naturflett
Carl Hansen & Søn

8 606,00 kr

CH24 er en ikonisk stol med et distinkt utseende

GJØR ET KUPP I DAG – SÅ LANGT LAGERET REKKER!

CH24 var en av de aller første modellene Hans J. Wegner designet spesielt for Carl Hansen & Søn, og har vært i kontinuerlig produksjon siden 1950. Med sin helt unike form, har stolen fått helt spesiell plass i den moderne designverdenen. Ryggen og armene på CH24 er kombinert i én enkelt del. For å gi stabilitet til den dampbøyde toppen og sikre komfortabel støtte, utviklet Wegner den karakteristiske Y-formede ryggen som har gitt CH24 sitt kallenavn: Y-stolen eller Wishbone chair.

Her kan du kjøpe setepute til stolen.

21 på lager


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0114 Kategorier: , Stikkord: