CH25 | Lenestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | Naturflett

29 782,80 kr

Håndvevd design med lang varighet

CH25 var en av de aller første stolene Hans J. Wegner designet for Carl Hansen & Søn i 1949. Da den først ble introdusert, ble det oppstyr rundt Wegners valg av materiale på rygg og sete. Det vevde papirgarnet hadde aldri tidligere blitt brukt på møbler, men Wegner var entusiastisk fordi materialet var varig og ikke gav etter ved bruk.

Det kreves en spesiell veveteknikk for å lage stolens sete og rygg, og det tar en dyktig håndverker omtrent ti timer og 400 meter med papirgarn å fullføre én stol for hånd.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0013 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.