CH26 | Spisestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | Naturflett

12 376,80 kr

En elegant spisestol med eksepsjonelt godt håndverk

CH26 spisestol av Hans J. Wegner ble satt i produksjon av Carl Hansen & Søn i nært samarbeid med Hans J. Wegner Design Studio, og i samsvar med Wegners originale arbeidstegning. Den er en del av en serie ikoniske stoler som Wegner opprettet for Carl Hansen & Søn. Den er kjennetegnet ved stolens organiske former, raffinerte rygg og håndvevd sete, i tillegg til proporsjonene som er ideelle for lengre perioder sittende ved et spisebord eller et en pult.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0014 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.