CH26 | Spisestol | Såpet eik | Naturflett
Carl Hansen & Søn

13 179,00 kr

En elegant spisestol med eksepsjonelt godt håndverk

CH26 spisestol av Hans J. Wegner ble satt i produksjon av Carl Hansen & Søn i nært samarbeid med Hans J. Wegner Design Studio, og i samsvar med Wegners originale arbeidstegning. Den er en del av en serie ikoniske stoler som Wegner opprettet for Carl Hansen & Søn. Den er kjennetegnet ved stolens organiske former, raffinerte rygg og håndvevd sete, i tillegg til proporsjonene som er ideelle for lengre perioder sittende ved et spisebord eller et en pult.

1 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0014 Kategorier: , Stikkord: