CH29P | Sagbukkstolen | Lenestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | SIF 90

10 384,00 kr

Essensen av simpel, men høy komfort og stil

CH29P er kjent som Sagbukkstolen og er designet av Hans J. Wegner. Stolens karakteristiske trekk er dens rene, enkle linjer og unike konstruksjon. Setet er betydelig bredere ved forsiden, noe som i kombinasjon med den buede ryggen forbedrer stolens komfort og gir et stilig uttrykk.

Denne elegante stolen ble tatt ut av produksjonen på 1970-tallet og relansert 20 år senere etter forslag fra Wegners familie. Den ble en umiddelbar suksess takket være den organiske, komfortdrevne designen og unike estetikken. CH29P Sagbukkstolen er tilgjengelig i forskjellige farger og tresorter, og sete er tilgjengelig i både stoff eller lær.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: CH0015 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.