CH338 | Spisebord | Hvitoljet Eik | Uttrekk for 2
Carl Hansen & Søn

47 344,00 kr

Tilpasningsdyktig spisebord i nydelig eik

Spisebordet CH338 ble designet av Hans J. Wegner i 1962 og er laget av vakre naturmaterialer. Bordet egner seg like godt til daglig bruk som til middagsselskaper. Den ovale bordplaten og dens avrundede ben preges av sømløs sammensmelting av organiske, geometriske former og perfekt detaljering.

Bordplaten kommer i eik med forskjellig type overflatebehandlinger. Dette gir dybde og personlighet til designet da hvert bord blir unikt. CH338-bordet er en del av en bordserie designet av Wegner med bord i tre forskjellige størrelser. I tillegg er alle tilgjengelige med ileggsplater som gjør at bordet passer til de fleste rom og er enkelt å justere for enhver anledning.

Illeggsplate selges separat.

Dette bordet kommer i hvitoljet eik.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0116 Kategorier: , Stikkord: