CH33P | Spisestol
Carl Hansen & Søn

Såpet eik | Thor 300

6 820,00 kr

Upåklagelig komfort og moderne stil

CH33P-stolen designet av Hans J. Wegner har en enkel, men elegant form som fanger opp mange elementer som er typiske for Wegners beste møbeldesign. Designet for Carl Hansen & Søn i 1957, var CH33P-stolen i produksjon i ti påfølgende år. Den ble introduserte på nytt i 2012, denne gangen i flere farger fra Wegners egen arbeidspalett.

CH33P uttrykker ren minimalisme med sine organiske former, og har en tydelige referanser til de rene linjene på 50- og 60-tallet. Den vakre trekonstruksjonen har en varm, organisk følelse, noe som gjør CH33P til en ideell passform for moderne interiør. CH33P-stolens buede sete er ideell for polstring, og kan fåes i en rekke fargede stoffer eller fint skinn. CH33T er også tilgjengelig i forskjellige typer treverk.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: CH0016 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.