CH33P | Spisestol | Såpet eik | Thor 300
Carl Hansen & Søn

7 304,00 kr

Upåklagelig komfort og moderne stil

CH33P-stolen designet av Hans J. Wegner har en enkel, men elegant form som fanger opp mange elementer som er typiske for Wegners beste møbeldesign. Designet for Carl Hansen & Søn i 1957, var CH33P-stolen i produksjon i ti påfølgende år. Den ble introduserte på nytt i 2012, denne gangen i flere farger fra Wegners egen arbeidspalett.

CH33P uttrykker ren minimalisme med sine organiske former, og har en tydelige referanser til de rene linjene på 50- og 60-tallet. Den vakre trekonstruksjonen har en varm, organisk følelse, noe som gjør CH33P til en ideell passform for moderne interiør. CH33P-stolens buede sete er ideell for polstring, og kan fåes i en rekke fargede stoffer eller fint skinn. CH33T er også tilgjengelig i forskjellige typer treverk.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CH0016 Kategorier: , Stikkord: