Core | Spisebenk
Sundays

Teak | Bly

9 990,00 kr

Norskprodusert spisebenk av ypperste kvalitet og design

Core Spisebenk er en del av det norskproduserte designbyrået Torsteinsen Design sin Core-serie fra Sundays. Benken er produsert i Norge – for norsk sommer. Alle møblene fra Sundays tåler å stå ute i både regn, vind og snø uten å ruste.

Benken, i likhet med bordet fra samme serie, har en benkeplate i heltre sertifisert teak, som er både vakker og elegant. Spisebordet har en solid ramme som er laget av 100 % aluminium, et materiale som ikke ruster. Denne aluminiumsrammen er dessuten belagt med den samme pulverlakken fra Jotun som Eiffeltårnet; pulverlakken hindrer materialet til møblene ytterligere fra å ruste, og de holder seg like fine år etter år selv om de står ute i all slags vær.

Med avrundede hjørner og lune puter, inviterer Core til utekos. Møblene er like fine på hytta som hjemme – de er tidløse, elegante og minimalistiske; de skaper en rolig, behagelig atmosfære som er perfekt for avslapning og late dager for å nyte solvarme dager eller svale kvelder med lunt pledd.

Core kommer i en lekker gråfarge med shimmer, som kalles Bly.

I Core-serien finnes også 3-seter sofa, stol og sofabord, og kan kjøpes hver for seg, eller som en komplett gruppe.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: SD0002 Kategorier: , , Stikkord: