Corona Chair | Lenestol
Erik Jørgensen

Steelcut 660

45 915,30 kr

En skulpturell, iøynefallende og original stol

Corona Chair ble opprinnelig kalt «den flytende stolen» på grunn av det lette og luftige utseendet og dets karakteristiske, skulpturelle kvaliteter. De elliptiske putene i ryggen, som gradvis blir mindre og mindre, er fullpolstrede og festet til en ramme av fjærstål og matt krom.

Corona Chair av Poul M. Volther er et uttrykk for en spesielt eksperimentert del av dansk design. Det er skulpturelt, iøynefallende og originalt. Den stramme designen med de elliptiske, polstrede putene, som gradvis blir mindre og mindre, er et uttrykk for en helt ny tilnærming til konvensjonelle møbler. I dag er Corona Chair, ganske riktig, et ettertraktet designikon over hele verden.

Denne modellen kommer i tekstil Steelcut 660 og krom understell.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EJ0057 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.