Corona Chair | Lenestol
Fredericia

Hallingdal 116

54 631,00 kr

En skulpturell, iøynefallende og original stol

Corona Chair ble opprinnelig kalt «den flytende stolen» på grunn av det lette og luftige utseendet og dets karakteristiske, skulpturelle kvaliteter. De elliptiske putene i ryggen, som gradvis blir mindre og mindre, er fullpolstrede og festet til en ramme av fjærstål og matt krom.

Corona Chair av Poul M. Volther er et uttrykk for en spesielt eksperimentert del av dansk design. Det er skulpturelt, iøynefallende og originalt. Den stramme designen med de elliptiske, polstrede putene, som gradvis blir mindre og mindre, er et uttrykk for en helt ny tilnærming til konvensjonelle møbler. I dag er Corona Chair, ganske riktig, et ettertraktet designikon over hele verden.

Denne modellen kommer i tekstil Hallingdal 116 og krom understell.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EJ0052 Kategorier: , Stikkord: