Cotton Canvas Mariposa | Lenestol
Cuero

Offwhite | Understell Sort

4 000,00 kr

Flott både sommer og vinter

Dette er et fantastisk alternativ til den klassiske butterfly stolen i skinn. Med ekstra sterke fibre kan du være trygg på at denne stolen vil gjøre deg veldig komfortabel.

Stolen er laget av vakker rå bomull som puster. Denne bomullen har en veldig høy fibertelling, noe som gjør stolen solid og sterk. Du vil finne det veldig behagelig på varme dager så vel som kalde dager. Gitt sine naturlige egenskaper, er bomull overraskende allsidig: det føles kjøligere om sommeren, men du vil holde deg varm om vinteren. Luft som er fanget i fibrene, varmes opp av kroppen, noe som gjør canvas butterfly stolen til en virkelig komfortabel fire-sesongs møbler.

Detaljer:
100% Bomull
Spenstig
12 mm solid svensk stål
Myk og sterk
Enestående komfort
Lettvekt
Gulvbeskyttere
Høyde: 92 cm Bredde: 87 cm Dybde: 86 cm
Vekt: 12 kg

Denne Canvas Butterfly stolen er større enn den gjennomsnittlige butterfly stolen. Den unike størrelsen innebærer ikke bare mer lerret og stål, men eksepsjonell komfort.

Denne modellen er ikke egnet til å la stå ute, men ettersom den er veldig lett er det enkelt å bære den ut og inn sånn at du kan nyte komforten hvor du måtte ønske.

2 på lager
Flere kan skaffes.


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: CU0023 Kategorier: , Stikkord: