CPH 30 | Copenhague Bord | 250×90
Hay

14 804,10 kr

Bord med stort bruksområde og minimalistisk design

CPH 30 Copenhague bord har de samme designkjennetegnene som Copenhauge-serien, og er designet av Ronan & Erwan Bouroullec. Bordet har symmetriske ben og har et minimalistisk design. Bordet har et større bruksområde enn bord fra samme serie. I likhet med de andre møblene i serien har bordet stor fleksibilitet. Copenhague-designet gir mye plass under og rundt bordet, som bidrar til å skape et luftig innemiljø.

Bordet finnes i syv ulike størrelser, der dette har mål på 250×90 cm, og er et av de største. Bordet kan fås i en rekke forskjellige farger, og utførelser på trebeina. Denne versjonen av bordet har grønn linoleumsplate og lakkert eller såpebehandlet eik.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HAY0067 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.