Cubric Icon Gulvteppe | 160 x 240
Kasthall

20 663,00 kr

Tradisjonell og moderne på samme tid

Cubrick Icon er en utvidelse av den klassiske Arkad-familien til Kasthall. Cubrick Icon er inspirert av tradisjonelle vevde tekstiler i en verden av farger med vasket, litt bleknet, lin påvirket av lys- og værfenomener, og avgir en dempet og nådig følelse med sofistikert skandinavisk preg. Grafisk streng, men forfriskende leken og personlig, med mønster av to firkanter i forskjellige størrelser som konvergerer, blander farger sammen for å danne et større skalamønster i rommet. De fristende nyansene til Cubrick gjør det til en givende følgesvenn i innredning. Det kompletterer ganske enkelt omgivelsene uten å miste sin egen identitet.

Du finner teppet i dimensjonene: 70 x 140, 135 x 200, 160 x 240, 195 x 300, 240 x 240
Siden 1889 har Kasthall Design Studio i Kinna, Vest-Sverige, laget tepper for alle slags kunder og rom; fra vakre boliger, luksusyachter og eksotiske gjemmesteder til kule kontorer, boutiquehoteller og det svenske slottet. Kasthall handler om å forvandle en visjon til en realistisk designløsning for gulvet. For å lage et Kasthall-teppe er det flere ingredienser; høy kompetanse og håndverk, de fineste naturlige materialene i verden og utmerket designforståelse. Hvert trinn og hvert teppe styres av to motivasjoner: perfeksjon og lidenskap.

Varpmateriale: 100% Lin
Vaftmateriale: 100% ull
Tykkelse: Ca 3,5 mm
Totalvekt: Ca 1400g/m2

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: KA0026 Kategorier: , Stikkord: