Daphne Sofabord Ø65 | Mørk Eik
Eberhart

6 695,00 kr

Enkel, iøynefallende og rå design

Daphne er et enkelt og stilig sofabord. Bordet er konstruert av tre underelementer: Monteringsringen, trebenene og bordplaten i enten betong eller eik. Den nesten flytende bordplaten og det skulpturelle inntrykket av bena samler designet rundt form og materiale. Det runde sofabordet er minimalt og tidløst med en moderne følelse og fungerer perfekt i et moderne boareal.

Daphne er Eberharts aller første design og har siden starten skapt grunnlaget for deres runde serie bord som nå inkluderer seks bord og en stol. Sofabordet kommuniserer tydelig merkets agenda ved å snakke et rent språk med enkel og rå design.

Dette bordet har en diameter på 65 cm og er 46 cm høyt. Bordet er laget i mørk eik både i bordplate og ben.

2 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: EB0004 Kategorier: , Stikkord: