Démon Hylle | 2 Fester | 5 Hyller | L95
Gubi

9 999,00 kr

Ikonisk hylle med et spennende uttrykk

Démon shelf fra Gubi ble designet i 1954 av Mathieu Matégot. Hyllen kommer i mange varianter med forskjellig antall hyller og seksjoner, og i forskjellig utførelser. De har et geometrisk og minimalistisk design, men likevel gjør bruken av former og materialer at hyllen har et moderne uttrykk som setter preg på rommet den er plassert i. Hyllen har sitt navn fra Matégot sine originale skisser, hvor han refererte til designet som «Biblio-Démon». Den formsterke hyllen passer like fint inn på offentlige lokasjoner som i private hjem.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0182 Kategorier: , Stikkord: