Démon Hylle | 3 Fester | 1 Hylle | L215
Gubi

American Walnut Semi Matt Lacquered

5 625,00 kr

Ikonisk hylle med et spennende uttrykk

Démon shelf fra Gubi ble designet i 1954 av Mathieu Matégot. Hyllen kommer i mange varianter med forskjellig antall hyller og seksjoner, og i forskjellig utførelser. De har et geometrisk og minimalistisk design, men likevel gjør bruken av former og materialer at hyllen har et moderne uttrykk som setter preg på rommet den er plassert i. Hyllen har sitt navn fra Matégot sine originale skisser, hvor han refererte til designet som «Biblio-Démon». Den formsterke hyllen passer like fint inn på offentlige lokasjoner som i private hjem.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0184 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.