Dørmatte Hagl | 85 x 115
Heymat

2 250,00 kr

Slitesterk og flott på samme tid.

Dørmatten Hagl tåler sko som har vært ute i all slags vær, også vinterføre, som Hagl Black er inspirert av. små haglkuler danner et iøynefallende og geometrisk mønster mot den mørke nattehimmelen, og gir hjemmet et diskré og lekent særpreg. Mattene er designet av Caroline Olsson.

Dørmatten Hagl tåler sko som har vært ute i all slags vær, også vinterføre, som Hagl Blush og Hagi Silver er inspirert av. små haglkuler danner et iøynefallende og geometrisk mønster mot det rosa vinterlyset på himmelen, og gir hjemmet et mykt og lekent særpreg. Mattene er designet av Caroline Olsson.

Matten er i slitesterk industrikvalitet og har meget god absorberings- og oppsamlingsevne. Matten høyde er ca 7 mm.

Mattens overflate (luv) har en vekt på 900 g/m2.? Luven er av PET og produsert av 100% resirkulert plast. Underlaget er av sklisikker nitrilgummi.

Produksjon av Heymat innebærer mange manuelle operasjoner. Mattene kan derfor ha mindre variasjoner i størrelse, farge og utseende.

Nullstill

Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HY0036 Kategorier: , Stikkord: