Dørmatte Løv Frost | 150 x 150
Heymat

4 400,00 kr

Perfekt innendørs for et lunt uttrykk.

Ospetreets bladverk er inspirasjonen bak Løv Frosts runde form. Ulike nyanser av grått er satt sammen i en geometrisk helhet, som gir matten en tredimensjonal effekt. Slik gjenskapes den lette bevegelsen av løv som skjelver i vinden, et uttrykk som skaper et fint spill i hjemmet. Løv Frost er designet av Caroline Olsson.

Matten er i slitesterk industrikvalitet og har meget god absorberings- og oppsamlingsevne. Matten høyde er ca 7 mm.

Mattens overflate (luv) har en vekt på 900 g/m2.? Luven er av PET og produsert av 100% resirkulert plast. Underlaget er av sklisikker nitrilgummi.

Produksjon av Heymat innebærer mange manuelle operasjoner. Mattene kan derfor ha mindre variasjoner i størrelse, farge og utseende.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: HY0055 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.